Reacties

 

 

 

13 reacties op “Reacties

  • Jan Julius,
   Heb van je genoten in Theater aan de Parade. Hiermee bedoel ik de persoon welke door de cabaretiers van de Grote Improvisatie Show is neergezet, zijnde Jan Julius. Kan mij voorstellen dat niet iedere grap door je is gewaardeerd, maar het was wel vaak hilarisch. In ieder geval had ik een leuke avond mede door jou. Mijn dank en succes met het schrijven.

 1. Ha Jan Julius, wat een gave site! Ik vind het heel erg leuk om jouw verhalen te lezen. Ben benieuwd naar de volgende leuke verhalen over jouw theaterervaring. Succes, Marieke

 2. Zo Jan Julius,
  Wij, mijn vrouw Marianne en ik, dachten dat we vaak naar het theater gingen.
  Maar jij kunt er ook wat van zeg.
  Geweldig dat je je bevindingen zo opschrijft en op de mooie site zet.
  We blijven je volgen. Je staat bij de favorieten.
  Groet,
  Rudolf van Veggel

 3. Beste Jan-Julius
  Wat zie je veel! leuk om direct je reactie te uiten op deze manier!
  Ik zal nog eens vaker kijken of je weer iets leuks hebt gezien en of het een aanrader is. Groetjes Marlies

 4. Hey Jan Julius,
  Wat vond je nu van het optreden van Jetty Mathurin van gisteren?

  Groetjes
  Denise, een medebezoeker :)

 5. Jan Julius (twee voornamen net als Berend Boudewijn?) mijn complimenten!
  Mijn vrouw en ik hebben gisteren de DVD gezien (wij wonen in Zuid Spanje en daar is Huub nog niet geweest) konden vandaag slechts 3 van de 4 kernbegrippen reproduceren. Even ge-Google-d en zie… jouw site: Kernbegrippen; Venus wil aandacht en begrip, Mars wil vertrouwen en waardering.
  Bedankt dus!
  En als je op je 15e dit soort levenskennis al opdoet, zo veel voorstellingen ziet en dan ook nog goede recensies op zo’n mooie site kunt zetten ligt er een Gouden Toekomst voor je… Veel plezier! Tom van Wees Estepona Zuid Spanje

 6. Beste Jan Julius,

  bedankt voor je bijdrage aan een gezellige avond gisteren (De Grote Improvisatieshow). Dapper ook. Jij als ervaren theaterganger weet dat Iedereen die iets roept, zijn hand opsteekt of een plas gaat doen, de spreekwoordelijke ‘sjaak’ is. Hoort bij (dit soort) cabaret. Los van de onderwerpen, is de snelheid waarmee ze de grappen lanceren bewonderenswaardig en als zodanig toch weer kleinkunst. De diepe buiging van Ruben van der Meer voor je (en de gratis CD) gaf de onschuldige beooelingen van de heren goed weer. Wel fijn dat ik nu weet hoe Wilco Terwijn ruikt.

  Moest wel lachen met het naar buiten lopen: Een meisje vroeg haar vriendin of ze nog een handtekening van Tijl zou kunnen scoren na afloop. Haar vriendin riep daarop dat ze dat niet wou, wel een handtekening van Jan Julius. Zo zie je maar…

 7. Hey Jan Julius,

  goed stuk heb je geschreven over dgis en te gek en dapper dat je mee deed. Ook omdat je gewoon alleen was. Klasse man. Beste manier om deze show te beleven. Mee doen. En heerlijk toch daar op het podium voor zo’n volle zaal?
  En tuurlijk vlogen we soms weer lekker uit de bocht maar zo is de flow van deze show. Dat heb je ook goed verwoord in je stuk.
  Maar wat hebben we gelachen. Soms ongemakkelijk, maar daar houd ik ook wel van. Kijk anders ook eens naar http://www.huatv.nl. Blijf je weer eens een avondje thuis en kan je daar misschien iets over schrijven.
  Nogmaals bedankt voor je deelname op het podium, je was de ster van de avond!

  Veel geluk,
  Ruben van der Meer

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>